Back to Question Center
0

Съвети за маркетинга на социалните медии от експертите на семалтите

1 answers:

Искате ли да подобрите маркетинговите стратегии за социални медии? Има много съвети и трикове, за да стане възможно, но най-добрите съвети за социални медии от Макс Бел, Семалт експерт, са обсъдени по-долу.

Използвайте Twitter, за да увеличите аудиторията си

Трябва да имате предвид Facebook и Twitter, за да изградите своята аудитория. Ако сте сериозни за изграждането на вашата аудитория, трябва да обърнете внимание на завладяване на съдържание и да ги споделяте в интернет през целия ден. Трябва да напишете качествени статии, да създавате страхотни снимки и изображения, за да ги разпространявате онлайн. Това ще ангажира голям брой хора, но няма съкращения, така че ще трябва да покажете известно търпение, за да получите желаните резултати. Използвайте Twitter и намерете подходящи потребители, които да следват. Споделяйте няколко съобщения и снимки в профила си, ангажирайте хора с филми, видеоклипове, аудио и други подобни неща.

Анализирайте предишното съдържание, за да подобрите пощата

Експерти твърдят също, че бизнесмените трябва да анализират скорошното съдържание, за да подобрят качеството и цялостния вид на своите постове. Трябва да обърнете внимание на публикуването на качествено съдържание и не трябва да има компромис по този въпрос..Използвайте разнообразни инструменти, за да анализирате и оценявате ефективността на предишно съдържание и да подобрите цялостния външен вид на профилите си в социалните медии. Първо, трябва да въведете ключова дума в полетата за търсене в социалните медии, за да видите какъв тип съдържание ангажира все повече хора. Това ще ви даде представа за това, което хората обичат най-много и как да подобрите бъдещата си статия, като включите някои добре оптимизирани ключови думи за тях.

Оптимизиране на визуалното съдържание с връзки

Визуалното съдържание означава, че трябва да споделяте видео и изображения в голям брой, когато става въпрос за планиране на визуално съдържание, трябва да помислите за типа съдържание, което най-много харесва вашата аудитория. Много е важно да споделяте само това, което вашите последователи и феновете обичат да изследват. Никога не трябва да споделяте порно или възрастни видеоклипове, за да насочите трафика към уебсайта си, тъй като това може да увреди цялостната ви репутация в интернет.

Формати за превключване на съдържание

Не трябва да имате възражения относно експериментирането с различни типове съдържание. Например, можете да споделяте много уникални видеоклипове в YouTube и много изображения във Facebook и Instagram. Винаги трябва да сте сигурни, че вашите социални медийни платформи са придобили различни неща и различни формати на съдържание, така че да можете да увеличите своята видимост онлайн.

Да се ​​осигури постоянно съдържание

Няма пряк път към успешна онлайн кариера или бизнес, и ще трябва да работите много усилено. Важното е, че трябва непрекъснато да предоставяте съдържание, за да увеличите ангажираността по всички социални медийни профили. Това ще ви донесе много харесвания, акции и коментари, като по този начин ще ви помогне да изкарвате прехраната си от комфорта на вашия дом. Можете да карате много трафик към уеб страниците си, като доставяте съдържание почти ежедневно. Без качествени неща, хората ще се отегчават и ще напуснат страниците ви в сайта или социалните медии. Сигурен съм, че не искате да позволите това да се случи, така че трябва да им предоставяте качествено съдържание под каквато и да е форма всеки ден.

November 29, 2017
Съвети за маркетинга на социалните медии от експертите на семалтите
Reply