Back to Question Center
0

Semalt ви казва всичко за Seo търсачка Оптимизация

1 answers:

Много бръмча заобикаля търсачката оптимизация. Днес можете да научите всичко свързано с тази гореща тема! Какво е SEO? Какви са предимствата на SEO? Какви термини се отнасят до SEO? Кой може да научи и приложи SEO? В тази статия Иван Ковалов, Семалт Мениджър за успех на клиенти, се опитва да отговори на целия въпрос, написан по-горе.

Какво е SEO

Когато човек въведе ключова дума (всяка тема или заявка) на търсачката (може да бъде Google, Bing, Yahoo и т.н.), той получава различни резултати от търсенето. Тъй като това е, това представлява SEO (оптимизация за търсачки) и обикновено се върти около класирането на първата страница на резултата от търсенето.

Защо SEO има значение?

В днешния свят с бързи темпове класирането означава всичко. С милиони страници, които се състезават за вашето внимание, само тези, които се класират на първата страница получават добра сделка. Просто бъдете логични; който на земята има време да мине през стотиците страници с резултатите от търсенето? Кой? Това обяснява необходимостта от SEO.

Какви са ползите от SEO?

Без съмнение най-голямото предимство или по-скоро полза от предприемането на SEO е органичният трафик (неплатен или естествен), който генерира за уебсайта Ви. Когато увеличавате трафика в мрежата, продуктите и / или услугите ви се виждат от по-широка аудитория, което означава, че конверсията, както и маржът на печалбата, излизат.

За кого е предназначена SEO?

Той е предназначен буквално за всички. Въпреки че механиката на оптимизацията на търсачките е малко сложна (може ли да мислите за който и да е уеб базиран алгоритъм, който не е), хващането на основите може да направи чудеса на вашия WordPress блог или уеб сайт. Разгледайте наоколо и ще видите стотици платформи, предлагащи безплатно обучение за SEO. Не ги пренебрегвайте. И ако вашият сайт се присъедини към голямата лига, тогава можете да си позволите да наемете SEO експерт .

Свързани със SEO термини, които трябва да знаете

1. Бяла шапка SEO - това се отнася до сложна оптимизация на уебсайт с оглед на аудиторията. Идеята зад бели шапки SEO е проста; не разтривайте публиката по грешен начин, никога не позволявайте на страниците си да бъдат означени като спам. Поддържайте доверието си, докато правите всичко възможно, за да станете авторитетни.

2. Black шапка SEO - можете да мислите за това като противоположност на бялата шапка SEO. Докато бялата шапка се фокусира върху ангажираността на публиката, черната шапка не го прави. Бърз поглед показва, че хората, които се занимават с тази техника, често получават своите уебсайтове съобщени като спам. Те често имат лоша класация, но въпреки това печелят добри пари. Той помага на човек да се класира бързо с всичко останало второ.

3. SEO на страница: представлява всичко от вашите публикации. Това може да са мета тагове, заглавия, структура на URL адресите, alt текст (за файлове с изображения), скорости на зареждане, връзки, качество на публикуваното съдържание и много повече.

4. Off-page SEO: това взема под внимание органа на домейна. Тук се вземат под внимание фактори като възрастта на домейна, неговата популярност и подобни фактори.

Ето някои съвети за писане на SEO-приятелски мнения:

  • изследвания на ключови думи
  • отиват за ключови думи с висок обем на търсене и ниска конкуренция
  • добави линкове
  • използват подходящи мета описания
November 29, 2017
Semalt ви казва всичко за Seo търсачка Оптимизация
Reply