Back to Question Center
0

Semalt: Ръководството за начинаещи за това как да настроите Facebook мигновени статии за WordPress Plugin

1 answers:

През 2015 г. беше раздадена разгръщането на незабавни статии. След няколко месеца те бяха пуснати в световен мащаб на Facebook. Според експертите от Search Engine Optimization, незабавните статии изцяло зависят от приставките на WordPress. Тези моментални статии се създават по такъв начин, че вашите пълни публикации да са в супер оптимизирани версии. Плъгинът WordPress е създаден по такъв начин, че в момента статиите се зареждат до десет пъти по-бързо на мобилни устройства.

Това ръководство, дефинирано от Джак Милър, старши мениджър за успех на клиенти на Semalt , ще помогне на начинаещите и начинаещите да очакват активизиране на своята приставка за WordPress.

Незабавни статии имат скорост от 0-300ms, която вашият читател ще хареса. Чрез приставката за WordPress незабавните статии зареждат минималистична версия на вашия сайт. Това е да се постигне висока скорост. По този начин те не зареждат пълния ви сайт. Това е причината, поради която мигновените статии чрез WordPress плъгини може да не са за всеки.

Онлайн бизнеса изцяло зависи от Търсачка Оптимизация за подобряване на видимостта и повишаване на ангажираността на потребителите. Вие сте собственик на уеб сайт или маркетингов консултант, работещ за подобряване на видимостта на бизнеса Ви на социални медийни платформи като Facebook? Незабавните статии са най-добрата снимка. Проектирането на вашите статии може в крайна сметка да ви спечели истински трафик, повишен ангажимент и обратно препращане. Най-хубавото в използването на незабавни статии във Facebook е аспектите на съвместимостта. Освен, че клиентите имат възможност да работят с реклами, Instant Articles също са съвместими с програмите на Google Анализ..

Вземете Facebook на незабавни статии

Според съобщение, направено на живо от Facebook Incorporation, Instant Articles не се популяризират директно на Facebook платформата. Въпреки това статиите се популяризират и генерират непряко, тъй като водят до увеличаване на препратките, акциите и генерираните трафик. Като онлайн бизнес лице, вие определено ще изберат да използвате Facebook Instant Статии за WordPress.

За и против Facebook мигновени статии за WordPress

Незабавно членове чрез WordPress включване носи много предимства, отколкото недостатъци. Тези статии са съвместими с Google Анализ - основна причина, която позволява на собствениците на уебсайтове да изключат фалшивия трафик. Незабавни статии чрез WordPress плъгина е мобилни приятелски , което позволява на потребителите да кликнат и да споделят връзки лесно.

Тези статии обаче не дават успешни резултати с персонализирани полета и кратко генерирани кодове. Незабавните членове чрез WordPress плъгините са най-добрият изстрел за издатели, имащи за цел да удрят голям брой аудитории.

Съвети за това как да добавите Facebook мигновени статии за WordPress сайтове

  • Изтеглете и инсталирайте Instant Статии за WordPress плъгин на вашия уеб сайт. За да инсталирате приставката WordPress, проверете таблото за управление на уебсайта си и конфигурирайте настройките си.
  • Създайте и попълнете своя "Идент. № на приложението" на уебсайта си, като изберете иконата "Добавяне на нова страница"
  • .
  • Попълнете любимия си имейл под категорията "Приложения за страници"
  • .
  • Въведете домейна на уебсайта си в секцията "Кажете ни за вашия уеб сайт"
  • .
  • Кликнете върху бутона "Напред" и пропуснете останалата част от процедурата. В горния десен ъгъл изберете и докоснете иконата "Пропускане на бързото стартиране", за да започнете.
  • Отворете настройката на плъгина на WordPress и поставете стойностите, копирани от таблото за управление на уебсайта си.
  • Активирайте WP приставката си и завършете процеса.

Увеличаването на ангажираността на потребителите и генерирането на подходящите данни за онлайн бизнеса ви е необходима предпоставка. Facebook е една от най-популярните платформи, която подобрява видимостта на съдържанието и увеличава акциите и връзките за бизнеса B2B и B2C. Обсъжданите по-горе неща ще помогнат на начинаещите и начинаещите да очакват активизиране на своята приставка за WordPress.

November 29, 2017
Semalt: Ръководството за начинаещи за това как да настроите Facebook мигновени статии за WordPress Plugin
Reply