Back to Question Center
0

Семалт: Приставка за

1 answers:

Джак Милър, старши мениджър за успеха на клиентите на Семалт заявява, че не би било погрешно да казваме, че статиите за момента са отворени за всички издатели и блогъри, независимо къде живеят. Facebook постоянно търси начини да улесни уеб администраторите да пишат и споделят статиите си в социалните медии, така че компанията си партнира с Automattic, която е компанията-майка на WordPress и VIP, за изграждането на безплатни плъгини за незабавни статии. Всички тези плъгини опростяват процедурата за писане и публикуване на статии в WordPress. Незабавните статии могат да помогнат за постигането на тази задача по по-добър начин. Инструментите за публикуване на WordPress с отворен код са захранвали повече от двадесет процента сайтове в света, така че Facebook е щастлива да помогне на милиони милиарди издатели по целия свят да внесат трафик към своите сайтове чрез своя инструмент за незабавни статии. Компанията е работила с малки и големи групи WordPress издатели през последните месеци, за да тества своите приставки, за да отговори на стандартите на социалните медии. Най-новият му плъгин има интерактивни опции и функции, от които да избирате и носи истории на мобилни устройства, така че все повече и повече читатели да се привличат.

Например, този плъгин разпознава най-подходящите изображения, намиращи се в раздела "Чуждестранни библиотеки" и посочва правилните снимки според заглавието на статията и съдържанието й..Снимките са правилно внедрени в настоящите статии, разширявайки се така, че да запълнят екрана на социалните ви медии, така че да можете да привлечете голям брой читатели.

Няколко примера са достатъчни, за да покажат, че видеоклиповете и плейърите на трети страни, вградени в непосредствените статии, могат да създадат отлична практическа работа на потребителите и да увеличат броя на органичните изгледи на уеб страниците Ви. Възможно е да активирате приставките с помощта на WordPress шаблони. Като ги използвате, можете незабавно да създавате и публикувате статиите си и да разширявате приставката за поддръжка на всички видове елементи. Всички заинтересовани и потенциални издатели могат да преглеждат документите и раздела за често задавани въпроси на плъгина, както и WordPress.

Приставката е с отворен код, а редакторите и членовете на общността се насърчават да участват в проектите за развитие, за да си помогнат взаимно да се възползват от всичките си характеристики и спецификации. Ако имате объркване или предложение, от вас се изисква да изпратите заявката си или да отворите билет на официалния сайт. Ако пишете качествени статии, то тази добавка е чудесна възможност да ги публикувате онлайн. В родния формат Facebook се състоят от вградени костюми, интерактивни инструменти и други опции, които помагат на вашите истории да станат вирусни, без значение дали потребителят чете вашите статии на мобилно устройство или лаптоп или персонален компютър. Трябва да вмъкнете някои подходящи видеоклипове и много изображения, за да ангажирате голям брой хора.

Крайната цел на социалните медии е да решат проблемите и проблемите си до голяма степен. В момента статиите се предоставят на всички блогъри, а партньорството между Facebook и Automattic е стъпка към осъзнаването, че е време да променим начина, по който използваме социалните медии. През следващите седмици двете компании планират да пуснат много нови приставки, така че трябва да останете настроени, за да научите повече за тях.

November 29, 2017
Семалт: Приставка за
Reply