Back to Question Center
0

Semalt предлага ръководство за Google Анализ за начинаещи

1 answers:

Като един от най-високо класираните инструменти, които помагат за измерване на напредъка на бизнеса, въздействието на Google Анализ върху оптимизацията за търсачки не може да бъде премахнато. Google Анализ е един от най-добрите инструменти, които подобряват представянето на уебсайта Ви онлайн, броя посетители на сайта Ви и процентите на отпадане от сайта Ви.

Постигането на правилния вид трафик за вашата SEO кампания и филтрирането на ботове и вътрешния трафик не може да бъде подчертано достатъчно добре. Като начало, разбирането основите на SEO и как да филтрирате нежелан трафик от изкривяването на отчетите си в Google Анализ е много важно.

Ето някои прости указания от Igor Gamanenko, мениджър за успеха на клиентите на Semalt , който ви помага да разберете напълно Google Анализ.

Условия на Google Анализ

Когато става дума за Google Анализ, не е нужно да се подчертава необходимостта от разбиране на основните термини. Например, препоръчително е да следвате правилните процедури, когато инсталирате код на Google Анализ в уебсайта си, за да избегнете загуба на ценна информация. В този наръчник ще бъдат разяснени процентите на отпадане, посещенията и уникалните посетители, за да помогнат на начинаещите да разберат Google Анализ..

Проследяващ код на Google Анализ

Натискането на целевия пазар означава много, когато става въпрос за оптимизация за търсачки. Проследяващият код на Google Анализ играе жизненоважна роля за подпомагане на маркетинговите консултанти или собствениците на уебсайтове да измерват напредъка на своите кампании Проследяването, откъде идваха уникалните Ви посетители, помага на бизнеса да подобри онлайн опита си, за да увеличи ангажираността на потребителите и да насочи подходящия уебсайт за трафик.

За да имате ефективна кампания, в дългосрочен план можете да обмислите да настроите целите си в Google Анализ и да ги проследявате често. Ефективната SEO кампания може да се реализира и чрез използване на съвпадение на главата на уебсайта Ви и изключване на ботове от отчетите ви за GA.

Проследяване на събития от уебсайтове, използващи GA

Google Анализ е уникален инструмент, който помага на маркетинговите консултанти да проследяват събитията, които се провеждат в една кампания. Знаейки откъде идва твоят потенциал, не можеш да се спреш, когато става въпрос за онлайн маркетинг. Google Анализ поставя собствениците на уеб сайтове в по-добра позиция, за да привлекат вниманието на посетителите, като разберат вкусовете и предпочитанията си чрез използването на процентите на отпадане.

Извличането на Google Анализ на изходящите връзки

Разбирането, че всеки уеб сайт, изцяло зависи от изходящите връзки, ще ви постави в добра позиция да изпълни Search Engine Optimization. Публикуването на свежо и оригинално съдържание на вашия сайт е много важно, когато става въпрос за съдържание маркетинг . Възползвайте се от изходящите връзки, за да ударите целевия си пазар и да постигнете истински трафик в дългосрочен план. За начало е препоръчително да разберете как да използвате изходящите връзки и как да ги представяте в Google Анализ.

Замислили ли сте някога върху измерването на начина, по който вашият персонал се ангажира с вашите потенциални посетители и потребители? Натискането на целевата аудитория в реално време води до решителност и допълнително усилие. Бяха публикувани редица статии, обсъждащи как нежеланите данни могат да бъдат изключени от данните в Google Анализ. Не позволявайте на спамерите да контролират уебсайта Ви. Прегледайте ръководството за начинаещи в Google Анализ, за ​​да разберете колко добре работи GA.

November 29, 2017
Semalt предлага ръководство за Google Анализ за начинаещи
Reply