Back to Question Center
0

Semalt Expert споделя скритите Facebook и Twitter трикове Всеки шампион по SEO трябва да се научи

1 answers:

Маркетинг на социални медии има много предизвикателства, пред които ежедневно да се сблъскате. Това, което е по-сложно, е как той наблюдава тенденциите в темите и прилага най-добрите стратегии за увеличаване на броя на показванията, споделянията, харесванията и коментарите на уебсайта.

Въпреки, че търговците на социални медии знаят всички типове трикове и съвети, свързани с Facebook и Twitter, но тези, предоставени от Оливър Кинг, Мениджърът за успех на клиенти на Semalt никога не са били разкривани онлайн. 8)

Facebook: Запиши връзката

Знаете ли, че Facebook има връзка за запазване, която остава скрита през цялото време? За да повишите качеството на съдържанието си и да ангажирате все повече посетители в тази социална мрежа, трябва да активирате тази опция. Това ще ви помогне да оптимизирате сайта и ще останете погребани в секцията с менюта.

Twitter: Запази като любими

Съществуват много начини да се пречистват вашите tweets и можете да проверите съвети в социалните медии, за да научите повече за тях. В Twitter, тази опция ви позволява да изградите своята аудитория и да получите многобройни изгледи от уебсайта си. Уверете се, че сте избрали изображението на корицата си разумно и е в съответствие със стандартите на Twitter.

Facebook: Редактиране на снимки в мобилни устройства

Това е едно от нещата, които мнозина от вас пренебрегват почти ежедневно. На Facebook има няколко опции, които ви помагат да редактирате снимките, без значение дали използвате персонален компютър или може да не сте чували за тази опция Очевидно тя остава скрита в раздела Меню и повечето от нас не знаят как да активират и използват тази опция Но след като сте напълно активирани, можете да редактирате голям брой снимки, да ги споделите в социалните медии и да запазите папката на мобилното си устройство в рамките на няколко секунди.

Twitter: Разберете кой те пренебрегва

Ако сте туитирали за бизнеса си, важно е да знаете кой ви е пренебрегнал в Twitter и защо. Факт е, че повечето хора не знаят как да го направят възможно, но можете да отидете в Twitter Analytics, за да знаете всичко за него. Като разберете кой е избрал да не ви чува повече, можете да получите представа за това какъв тип хора не харесвате и защо. Всичко това в крайна сметка ще ви помогне да оцените и подобрите настоящите си стратегии. След това можете да приведете тези стратегии в съответствие с изискванията на вашите последователи и съответно да коригирате настройките на Twitter.

Facebook: Следвайте без приятелство

Знаете ли кой ви следи във Facebook? Честно казано, много от нас дори не знаят кои са техните последователи. С тази функция, която остава скрита във Facebook, можете да видите профилите на хората, които са ви следват публикациите ви всеки ден. Това ще ви даде представа кой е тук за вашето подобрение и кой може да създаде проблеми за вас.

Twitter: Спиране на мито

Стъпката на Twitter е онова, от което трябва да обърнете внимание. Това е мястото, където можете да откриете какви типове функции и опции могат да бъдат заглушени и какво трябва да бъде невъзможно. Всичко това може да увеличи доверието на сайта Ви онлайн и вашите последователи ще останат ангажирани седмици след седмици.

November 29, 2017
Semalt Expert споделя скритите Facebook и Twitter трикове Всеки шампион по SEO трябва да се научи
Reply