Back to Question Center
0

Семалт Експерт предлага уроци за оптимизация на място

1 answers:

Собствениците на бизнес трябва да знаят, че оптимизирането на сайта им за търсачки представлява 25% от всички фактори за SEO. Следващата статия е опростен и пълен учебник за оптимизация на място. Той ще бъде полезен за всеки, който е нов за SEO, или за някой, който желае да се възползва максимално от оптимизацията на сайта си.

Ръководството, предоставено от Майкъл Браун, Мениджър за успех на клиентите на Semalt , се състои от следните въпроси:

Заглавие тагове

Един от най-старите атрибути на даден уебсайт е заглавието таг. Той помага за опростяване на оформлението на сайта. Откакто хората създадоха сайтове, заглавните етикети се оказаха доста полезни. По този начин той служи като един от най-важните фактори, когато става дума за оптимизация .

Ключови думи Плътност

За да може всеки SEO да работи, трябва да има доказателства за използването на ключови думи. Ключовите думи са крайъгълният камък на цялата SEO кампания . Всеки SEO, който не включва ключови думи в неговата структура, няма стабилна основа и няма да подобри състоянието на бизнеса онлайн. Един от начините, по които хората могат да се научат как да използват оптимизацията на сайта на място, е да разбере каква е плътността на ключовите думи и за какво става въпрос.

Ключова дума Prominence, Честота, Близост

Ключовите думи включват много тактики, когато става дума за оптимизация. Съществуват и други фактори, които ключовите думи влияят при оптимизирането на място..Трябва да се разбере важността, честотата и близостта. С всички тези понятия в перспектива, собственикът на уебсайт може да се възползва от властта и поставянето на ключови думи в съдържанието, което публикува.

Изходящи връзки

Един от начините, по които съдържанието на сайта може да получи много трафик е да има външни източници, които да се свързват обратно към сайта. Те се наричат ​​изходящи връзки. Собственикът на уебсайт може да получава връзки от известни и неизвестни източници. Интернет е пълен с връзки и всеки път, когато кликнете върху връзка, има голяма вероятност да се прехвърли на друга страница. В SEO, един от начините да разберете как да направите крачка напред в SEO оптимизацията е да знаете как да придобивате и управлявате изходящи връзки. Друг основен проблем, който трябва да обърнете внимание, е използването на скрити ключови думи в предоставените връзки.

Image SEO

С познаването на изходящите връзки друга работа, която трябва да научите, е използването на изображение SEO. Тя може да помогне на собственика много, тъй като изображенията общуват много сложна информация по начин, че човек, нов за SEO може да разбере. Урокът включва ръководство как собствениците на уеб сайтове могат да оптимизират сайта си за изображения. Изображенията помагат при SEO, когато в описанието им е включен Alt Text. Също така, можете да оптимизирате заглавието на изображението, за да включите ключови думи. Урокът обяснява дали промяната на името на файла засяга SEO.

на сайта

Sitemaps помагат при обхождането на структурата на уебсайта. По този начин търсачките и клиентите улесняват навигацията в уеб сайта. Карта на сайта в сайта е един от начините за оптимизиране на структурата на SEO, за да се подобрят потребителските преживявания, както и алгоритмите за търсене.

URL Слуга

URL адресите се отнасят до точния адрес на уебсайта, който в момента сърфирате. Те представляват разположението на въпросните уеб страници. Когато въведете URL адреса в адресната лента, URL адресите определят начина, по който потребителят има достъп до уеб страницата. Това е едно от най-важните неща за оптимизация на място.

Вътрешно свързване

Вътрешното свързване цели да се гарантира, че всички страници на даден сайт са свързани помежду си. Това е нещо повече от навигация и препоръка.

November 29, 2017
Семалт Експерт предлага уроци за оптимизация на място
Reply