Back to Question Center
0

Semalt експерт по важността на местните SEO

1 answers:

Всяка фирма може да използва местната SEO в нейната полза. Местният SEO продължава да расте още от стартирането на актуализираната от феновете "Pigeon" от Google през 2014 г. Резултатът е, че предприемачите са започнали да търсят местните SEO като стратегия за бизнеса си, въпреки че никога не са го считали за локално допирателна тяхната входяща маркетингова кампания. Тези, които са използвали стратегията, преди да видят актуализацията като възможност да увеличат допълнително усилията си .

Решението за осъществяване на местно SEO е разбираемо, тъй като продължава да нараства по важност.

Това обаче не свършва, тъй като местните SEO трябва да продължат да бъдат по-въздействащи, а Майкъл Браун, един от водещите експерти от Semalt , обяснява защо:

Google обича местния бизнес

Има лек благоразположеност към по-малките и гъвкави компании от търсещите машини на Google. В миналото компанията е имала някои отклонения в класирането, произтичащи от историята на марката или нейната власт. Въпреки това, Google се интересува и от това, че дава на хората това, което искат, затова те показват някои от по-малките и по-популярни марки.

Друга причина, поради която те биха направили това, е да дадат възможност на собствениците на малки предприятия с ограничени ресурси, да разсеят повече. Има някои безплатни инструменти, предлагани от Google като уеб администратори и Google Анализ, с намерението да им помогнат да увеличат видимостта си онлайн.

По-индивидуализирани резултати

Google обича да подобрява своя опит за клиентите, като персонализира услугите си. Възможно е да има текущо ограничение на предсказуемите и персонализираните филтри за търсене, но търсачките имат способността да генерират резултати от търсенето, които са уникални за човека, който пише заявката.Историята на търсенето и географското местоположение играят съществена роля при връщането на резултатите в Google. защо Google възнамерява да достави по-индивидуализирани резултати, което показва, че местната SEO ще продължи да расте само.

Издигането на мобилни и носещи устройства

Хората използват мобилни устройства, за да търсят в интернет по-често. Номерът продължава да нараства ежегодно, а с цифровите компании, които развиват по-ноу-хау джаджи, броят на търсенията се увеличава експоненциално. Резултатът ще бъде, че търсенията, базирани на близост, ще станат по-подходящи за местните търсения, използващи хипер-специфични местоположения. Тези устройства, които могат да се носят, ще донесат резултати, които са по-точни за местоположението на потребителя.

Увеличаване на конкуренцията

Всяка година се създават милиони нови сайтове. Въздействието върху съществуващите предприятия е, че то увеличава конкуренцията. Поради това някои от уебсайтовете, които са имали високо класиране в резултатите от търсенето, могат да спаднат значително. Фирмите, които желаят да спасят дейността си, може да искат да насочат по-малки пазарни ниши, за да постигнат съответната видимост, която искат. Местният SEO маркетинг е начинът, по който да се стигне, когато конкуренцията започне да възпрепятства успеха в дейността на фирмата

Първи стъпки с местна SEO кампания

  • Коригиране на местните цитати. Уверете се, че тя съдържа цялата съществена информация, за да предотвратите конфликт от два източника.
  • Местно съдържание и изграждане на връзка. Оптимизирайте всички връзки и публикувайте съдържание, което е подходящо за целевата група.
  • Местни прегледи и управление. Убедете клиентите си да публикуват положителни отзиви на сайта.

След като това бъде завършено, трябва да се вземат мерки за последователна и текуща стратегия, заедно със система за мониторинг, за да се види дали усилията се изплащат.

November 29, 2017
Semalt експерт по важността на местните SEO
Reply