Back to Question Center
0

Попитайте Semalt Expert: Как да блокирате вътрешния трафик с мениджъра на маркери на Google?

1 answers:

Вътрешният трафик е съмнително изобразен като "ваши представители", "лица, които наистина са близо до вашата марка", "Вашата рекламна дивизия"

В тази статия Майкъл Браун, водещият експерт от Семалт , ще опише две стратегии, които обясняват този вид вътрешна дейност, използвайки (общо) Мениджъра на маркери на Google.

Има две стратегии:

1) Посетете URL .

2) IP екстракция

И двата подхода имат своите предимства и недостатъци.

Ако общата популация, която трябва да включите във вътрешната си дейност, винаги се движи, използва асортимент от джаджи и е трудно да се намери само като се използва лимит на IP адрес, трябва да използвате основната стратегия.

IP извличането изисква да имате определен IP адрес в размисъл, който трябва да парче. Това е най-добрият вариант за дейност, която започва от стационарни петна, подобни на офис структури или системи.

Техника 1: URL адрес за посещение

Наистина ми харесва тази техника, тъй като тя е изцяло страна на клиента, тя не се нуждае от персонализирани капацитети или външни интерфейси за програмиране интерфейс за възстановяване на IP адреса. Тя дава възможност на вашите представители или клиенти да се възползват от възможността да бъдат разглеждани като извън трафик .

Независимо от това, един параметър, който се нуждае от него, е, че вътрешният ви трафик гарантира използването на URL адреса всеки път, когато посещава вашия уеб сайт.

Използване на обновяване на URL адреса (горния край)

При невъзможността да установите, че използването на параметър за заявка за URL адреси е тъжно, трябва да конфигурирате преразпределение от страна на сървъра и да използвате или поддомейн, или суетен URL адрес, за да се справите с пренасочването.

Техника 2: IP екстракция

Известен подход за изолиране на вътрешния трафик от външната дейност е използването на IP адреса на клиента. Най-широко разпространената техника е да се използват типичните акценти от Google Анализ, за ​​да се пресее през който и да е ПП има тенденция да е в предварително определена степен.

Това ръководство е за коментиране на вътрешния трафик, а не за отделянето му, така че ще проверявате IP адреса на клиента срещу предварително зададен диапазон и ако има прилика, ще изпратите тези данни чрез персонализираната платформа.

Възстановяване и обработка на IP, използващи JavaScript

При изключен шанс, че не можете да използвате скриптовете от страна на сървъра или PHP, можете да използвате JavaScript. Всичко, което се счита, всъщност не може да се разреши клиентската IP, използваща само JavaScript. Трябва да попитате за ПР от външен ресурс .

Изпратете персонализирана величина с маркера за посещение на сайта

Нещо повече, най-накрая ще постигнем крайния обект на това бремево приключение. Това е чудесна възможност да коригирате маркера си за посещение на сайта, като целта е да включва данни за движението, като вид персонализирана перспектива.

November 29, 2017
Попитайте Semalt Expert: Как да блокирате вътрешния трафик с мениджъра на маркери на Google?
Reply