Back to Question Center
0

Какви са процентите на скачане от Google Анализ? - Семалт дава отговора

1 answers:

Собствениците на уеб сайтове трябва да знаят колко посетители посещават сайтовете си ежедневно, за да оценят ефективността си. Един от показателите, използвани за измерване на тези проценти, е степента на отпадане, която отчита броя на хората, които качват на страницата и не правят нищо.

Тази дейност от страна на посетителите не предизвиква реакция от страна на Google Анализ. Джак Милър, Senior Manager за успехи на клиенти, обяснява, че процентите на отпадане помагат на собствениците на уебсайтове да оценят качеството на страницата или на аудиторията. Качеството на аудиторията се отнася до това дали даден сайт отговаря на собствената си цел.

Изчисляване на процентите на отпадане от Google Анализ

Google изчислява процентите на отпадане, като разделя една сесия на страница на всички налични сесии.

Наличието на висока степен на отпадане за даден уебсайт или страница може да има едно от трите последици:

  • Качеството на конкретната страница е нестандартно
  • .
  • Целевата аудитория е погрешна за съдържанието, публикувано на сайта.
  • Информацията на тази страница е достатъчно достатъчна
  • .

Степен на отпадане и SEO

Имаше голям дебат относно това дали търсачките използват степента на отпадане като фактор за класиране. Трудно е да си представим, че Google използва данни от Google Анализ, за ​​да го използва, когато класира уебсайтове. Причината за тази мисъл е, че ако собственикът не изпълни правилно GA, тогава информацията е ненадеждна. Във всеки случай е лесно да се манипулират тарифите на баунса. Важно е да се уверите, че хората кацнат на сайт от търсачката . Този вид подскачане може да бъде фактор, но не и начина, по който го виждаме в GA.

Тълкуване на препятствията

Ако целта на страницата е да се информира, високата степен на отпадане не е непременно лошо нещо. Експертите съветват собствениците да създават сегменти, които включват само новите посетители. посетителите са натиск за подобряване на ангажираността на сайта.

Ако страницата има за цел да ангажира посетителите, тогава увеличаването на процентите на отпадане е лошо за бизнеса. Оптимизирането на самата страница е един от начините за отстраняване на тази грешка. Има и други причини за високите нива на отпадане, а най-високата от тях е претенциозната реклама. Ако описанието не съвпада със съдържанието, посетителите ще се обърнат на страницата. Ако има яснота относно дейностите на обекта, ниска степен на отпадане е индикация за качеството на аудиторията.

Процент на отпадане и конверсия

Степента на отпадане измерва успеха и увеличението трябва да помогне на собственика да промени дизайна, за да подобри конверсията. Също така, източниците на трафик биха могли да помогнат при определяне на причините, поради които толкова много хора се подскачат. Бюлетините, уебсайтът за препратки и AdWords могат да допринесат за процента на отпадане. Ако държите под наблюдение тези неща, това може да помогне за облекчаване на проблема и подобряване на обменните курсове.

Внимателно при изготвянето на заключенията

Неестествено ниска степен на отпадане е предимно нещо, което изпраща спусъка в GA, което означава, че има грешно внедряване. Те могат да бъдат изскачащи прозорци или видеоклипове, изпълнявани автоматично от собственика. Наличието на ниска степен на отпадане при събития, които наблюдават превъртането на сметките на място, е добро нещо.

Намаляване на степента на отпадане

Единственият начин да направите това е да усилите качеството на ангажимента на целевите страници. Високите проценти на отпадане от отделните източници трябва да доведат собственика да наблюдава и оценява очакванията на посетителите в това отношение. Ако очакванията са добре, но все още имате високи нива на отпадане, то пълното обновяване на страницата е непосредствено.

Изходни цени

Някои хора грешат процентите на отпадане и процентите на излизане. Степента на излизане се отнася до последната сесия на потребителя и защо го прекратиха на тази страница

Заключение

Степента на отпадане трябва да помогне да се определи дали сайтът отговаря на очакванията на целевата аудитория. Също така те трябва да съдействат за създаването на по-привлекателна среда за потребителите.

November 29, 2017
Какви са процентите на скачане от Google Анализ? & Ndash; Семалт дава отговора
Reply