Back to Question Center
0

Как да получите по-добър трафик чрез седем Twitter Съвети SEO от Semalt

1 answers:

Twitter сключи споразумение с Google, което направи блокирането на 140 символа по-лесно за търсене онлайн. По-късно Twitter даде на Google пълен достъп до всичките си tweets, известни като "Firehose". Google главно поставя стойността на социалната власт и броя на последователите като основен приоритет и избира какво да индексира. В резултат на това, смисленото присъствие на Twitter е важно и оптимизирането му е наложително. В това отношение Джак Милър, старши мениджър за успеха на клиентите на Семалт , представя следните съвети за подарък, които да се прилагат при маркетинга:

Изкуството на ключовите думи

Винаги поддържайте последователност, като използвате подобни ключови думи, които се появяват на уебсайта. Hashtags подобряват възможностите за търсене и помагат на хората да се насочат към съдържанието. Превръщането на ключовите думи в някои от тях вероятно ще бъде полезно, когато хората търсят конкретни теми. Не използвайте прекалено много хакери на едно съобщение, тъй като това може да изглежда като спам и да отклонява потенциалните последователи. Уверете се, че анализирате хеш-таксите, които са най-ангажирани, харесват или ретушират, и ги използвайте, за да оптимизирате потребителския си профил. Анализът в Twitter трябва да ви помогне да определите какво е най-добро за бизнеса. Уверете се, че в tweet има много подробна информация в нея и няколко вида носители, които могат да включват 140 знака.

Оптимизиране на профила за SEO

Уверете се, че оптимизирането на вашия профил гарантира неговата търсене. Когато потребителите използват номера в потребителските си имена или дръжки, те могат да повлияят отрицателно върху двата елемента на потребителския профил на фирмата, тъй като Google ще ги разглежда като спам.

Промяна на дръжките или потребителските имена е относително лесно..Експертите обаче не го съветват, тъй като объркват потребителите, тъй като значката за проверка изчезва заедно с името. Значките за проверка са това, на което потребителите разчитат, за да информират дали профилът обхваща правилна и проверена информация за стопански субекти или обществени фигури .

Направете въведение

Google също прави точка за индексиране на предоставеното биологично съдържание в профила в Twitter. Биото информира хората какво да очакват от tweets, идващи от този конкретен профил. Със своите 160 знака, простотата и прецизността са най-добрите ви съюзници. Представете най-важните аспекти по завладяващ начин и не забравяйте да включите нивото на експертизата. Ако има други акаунти в Twitter, включете ги на всички, за да осигурите безпроблемно преминаване към потребителите.

Регулирайте профила Снимка

Преди да качите снимката, уверете се, че сте персонализирали името на файла. Няколко съвета за това са да се уверите, че тя съдържа подходящи ключови думи или да разделите ключовите думи с помощта на тирета, което улеснява индексирането чрез търсачката .

Връзка към уебсайта

Както и всяка друга SEO кампания , трябва да има покана за действие за посетителя, което е включената в уеб сайта връзка в Twitter. Определете коя от страниците на уебсайта е най-подходяща за информацията, предоставена в профила и къде бихте желали да изпратите своите последователи. Взаимното свързване генерира повече трафик и увеличава доверието.

ретуитовете

Retweets помагат за увеличаване на трафика, така че можете да се чувствате свободни, когато питате за споделяне. За да създадете място за ретуши, пишете по-кратки актуализации, тъй като позволява на хората да включват коментари или да споменават други хора при ретуширане.

Включете социалните профили в резултатите от търсенето

Уверете се, че сте посочили кои от социалните профили, които притежавате, са най-предпочитани и дали съдържат код за маркиране на сайта .

November 29, 2017
Как да получите по-добър трафик чрез седем Twitter Съвети SEO от Semalt
Reply