Back to Question Center
0

Изграждане на по-силно осведомяване за марката, използвайки пет SEM стратегии от Semalt

1 answers:

Собствениците на фирми трябва да разберат, че SEM или стратегиите за SEO не са гъвкави и няма да ви повишат осведомеността за марката. Причината е, че алгоритмите за търсене винаги се променят. Тъй като се извършват тези промени, бизнесът трябва да се възползва от всяка възможност. Това е единственият начин да възвърне възвръщаемостта на инвестициите на компанията. Следващата стъпка е процесът в пет стъпки, описан от Игор Гаманенко, Семалт Мениджър за успех на клиентите, с помощта на който може да се подобри местните SEO услуги.

1. 54% от американците, които пазаруват, са се прехвърлили от използването на телефонни указатели, за да сърфират в интернет и да извършват местни търсения на стоки или услуги. Това означава, че местните клиенти формират гръбнака на бизнеса, а собствениците трябва да се стремят да задоволят своите интереси, ако искат да оцелеят в бранша. Пример за това са адвокатските дружества на Parsons Behle и Latimer от Юта, които актуализират своите клиенти за най-новите новини или местното законодателство, които биха могли да ги засегнат чрез уебсайта си. Те зависят от SEM, за да направят трафик към сайтовете си, а впоследствие и печалби за него.

2. Връзките и цитатите, произтичащи от локализирани сайтове, добавят като ценни ресурси кампаниите за бизнеса за осведомяване на марката. Те подобряват органичното присъствие, както и препращащия трафик от местните SEO. Важно е да се отбележи, че връзките и цитатите са сред най-важните сигнали за алгоритъма за търсене на Google. Препратките действат като гласове за доверие, които дават на компанията тласък в SEO, произтичаща от доверието, което то печели..

3. Останете на върха на усилията на НПК. Често срещано е да се намерят собственици на фирми, които смятат, че могат уверено да създадат НПК кампания и незабавно да очакват резултати. Google AdWords е най-големият местен рекламен пазар и за да видим някаква ROI, те трябва да са експерти в тази област. Изпълнението на кампания с плащане на кликване изисква опит и разбиране, ако се очаква да се показва правилно марката. Вътрешният маркетинг може да изглежда да ви помогне да спестите пари, но собствениците на бизнес трябва да наемат професионалист, който да направи НПК за тях, тъй като това е най-добрият вариант в дългосрочен план.

4. Снимките са добри, но движещите се картини са още по-добри. Лесно е да се даде признание на марката, използвайки препоръки от хора, които са работили предварително с фирмата, или инфографии, изобразяващи какво представлява компания. Видеоклиповете обаче са склонни да постигат това по-ефективно. Независимо от това, трябва да помните да включите в видеоклипа такава рецепта, безплатни финансови съвети или предложение как да получите купон за отстъпка на сайта. В противен случай видеоклипът няма да има толкова голямо въздействие, колкото се очаква. Google инвестира много в канала на YouTube и това се случва, така че е доста популярно място за фирми, които искат да вземат значителна част от местния пазар за търсене.

5. Пазар на хилядолетия. В момента има около 86 милиона милиарди, което означава, че това е печеливша ниша. Ако марката не се доближава до тях чрез любимите си мобилни приложения, тогава има голям шанс да не достигне до групата. До 2018 г. местно насочените реклами за мобилни устройства ще заемат повече от половината от общите разходи за реклами .

Най-добрата стратегия е да се разчита на местните SEO услуги и петте стъпки, споменати в тази публикация, ще помогнат за постигането на това и ще подобрят възвръщаемостта на инвестициите в бизнеса .

November 29, 2017
Изграждане на по-силно осведомяване за марката, използвайки пет SEM стратегии от Semalt
Reply