Back to Question Center
0

Инструкции от Semalt за изключване на вашия IP адрес от Google Анализ

1 answers:

Получавате ли неверни резултати в Google Анализ поради собствените си посещения? За да изключите собствения си IP адрес от резултатите от профила си в Google Анализ, следвайте съветите, посочени от Alexander Peresunko, мениджър за успех на клиенти на Semalt :

1. Влезте в Google Анализ

2. Идентифицирайте вашия IP адрес

3. Добавете канал към записа си

4. Често правете запитвания

Влезте в Google Анализ

Основното нещо е да влезете в профила си в Google Анализ. Това приема официалното настройване на Вашия Google Анализ за кампанията (ите) в OptinMonster и достъпа до отчетите Ви за анализи.

Открийте своя IP адрес

В момента, за да запазите информацията за разследването ви да бъде повлияна от собствения ви IP адрес, трябва да добавите канал към записа си. Можете да намерите IP адреса, който използвате в момента, като потърсите какво е IP адресът на google.com..Можете да откриете какви подмрежи и IP адреси използва вашата организация, като попитате от системния директор.

Бележка за IP местоположенията: в тази илюстрация използваме IPv4 адреса (Web Convention Variant 4), който е по-кратък, по-редовен тип IP адрес. Добавете канал към записа си

Понастоящем се подобрява създаването на канал за запис, който забранява информацията от вашия IP адрес от всички отчети. За начало изберете раздела Администратор в левия долен ъгъл на интерфейса. Това повдига друга страница с многобройни регулаторни решения. Страницата на администратора е разделена на три сегмента с алтернативи за отчитане на най-отдалечения сегмент. От този сегмент кликнете върху всички канали.

Страницата показва кадър, използван за създаване на канал

  • въведете име за канала
  • разпределя каналния сорт като предварително определен
  • кликнете върху падащото меню за избор на канал и изберете лентата
  • натиснете падащото меню за източник или цел и определете активността от IP адресите
  • изберете падащото меню за артикулация и изберете това, което е еквивалентно на
  • поставете своя IP адрес в полето за съдържание

Ако е необходимо да тествате условията на работа, можете да вземете след Ръководството на Google, където той показва "Уверете се, че каналът работи". Пресяването през Вашия IP адрес, в който човек изпитва по-точни резултати, които трябва да се вземат под внимание при разделянето на теста за ефективност на трансформацията.

Обърнете се към често задаваните въпроси:

Q: Бих ли могъл да отхвърля множество IP адреси?

A: При изключен шанс, че имате многобройни IP адреси, може да се посочат различни адреси в единствен канал или да се влияе повече от един на канал. По същия начин, уверете, че условията, които определяте, не се смесват с канал или го загатват.

В: Как ефективно бих забранила подписването в клиенти в Word Press?

А: Може да се използва модула, наречен Monster Insights, където можете да вземете след наръчника си, за да избегнете без усилия подписан от клиенти на различни части.

November 28, 2017
Инструкции от Semalt за изключване на вашия IP адрес от Google Анализ
Reply