Back to Question Center
0

Семалът обяснява какво е остъргването в мрежата

1 answers:

Уеб scraping е процес на извличане на големи обеми данни от различни уеб сайтове използвайки инструмент, наречен уебсайт скрепер . Извлечените данни могат да бъдат запазени в определена папка или на друго място. Тя може да бъде запазена и в база данни във формат таблица или електронна таблица.

Съдържанието на повечето уеб сайтове може да се разглежда само чрез уеб браузър. Не можете да запазите копие за лична употреба. Вашата единствена опция е да копирате съдържанието ръчно и да го поставите другаде. Освен че е досаден и разочароващ, отнема много време. Представете си, че трябва да копирате цялото съдържание на 200-страничен уебсайт. Това ще отнеме огромно време!

Обаче изтриването на уеб е метод, който може да автоматизира този процес. Вместо ръчното копиране, софтуерът за изтриване на уеб или изтривач на уеб сайтове ще свършат работата за много кратко време. Това ще ви спести много болка, усилия и време.

Поради факта, че цената на персонализирания софтуер е доста висока, много хора предпочитат да използват софтуера за генериране на уеб програмиране, но те също имат своите недостатъци. , особено за нетехнически потребители.Те често са трудни за учене

Това е мястото, където WebHarvy е полезно.Той е разработен, за да се справи с трудностите, които възникват при използване на най-генерични скрепери уебсайт. предлага интуитивен интерфейс за точка и кликване ас. С WebHarvy, извличането на данни от всеки сайт е въпрос на няколко минути.

Инструментът е снабден с видеоклип, който показва колко лесно може да бъде настроен и използван за нуждите ви за извличане на данни. След като гледате видеоклипа, ще научите колко е просто неговият интерфейс за точка и кликване. Това, което наистина стои на този инструмент, е фактът, че той не изисква кодиране за конфигуриране. Той може да бъде конфигуриран да извлича данни от всеки сайт с няколко щраквания на мишката. За да изберете данните, които ще бъдат премахнати, трябва само да насочите мишката към елементите за данни. За да го оцените, можете да изпробвате неговата версия за оценка и също така можете да гледате видео демонстрацията.

Причини, поради които трябва да опитате WebHarvy:

  • Като генерален скреперител на данни, това е по-евтино от обичайно създадените
  • 33)
  • Много е лесно да се използва дори и за нетехнически потребители
  • Предлага се с версия за оценка и видео демонстрация
December 6, 2017
Семалът обяснява какво е остъргването в мрежата
Reply